RYHTIINA

Ryhtiina

Onneksi olkoon, olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti parempaa kuntoa!

Hienoa, että olet valmis! Omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa aina. Ohjaajana autan, tuen ja kannustan sinua eteenpäin, oli sitten tavoitteesi liikkuvuuden lisääminen, lihasmassan kasvattaminen tai kilojen karsiminen tai joku muu liikuntaan ja terveyteen liittyvä asia. Yhdessä se on helpompaan ja usein myös kivempaa, ei muuta, kuin toimeen!

PT-pakettisi voi olla vaikka vain yhden kerran ohjaus, taikka 10 kerran paketti. Useamman kerran paketissa ohjattua toimintaa on noin kerta viikkoon, ihan miten sovitaan. Niihin sisältyy vaihtuva ohjelma sekä ravintovalmennusta.

Yhden kerran ohjauksessa keskitytään vain muutamaan tärkeään asiaan kerrallaan. Voit myös ottaa treenipaketin kaverin kanssa,  jolloin treenikerran hinta on edullisempi henkilöä kohden.

PT-paketteja on esim. 1, 5, 10, 25 tai 50 kertaa. Vuoden paketissa tapaamisia on kertaa viikossa tai kaksi. Näin tiiviillä ja pitkällä valmennuksella mikä tahansa tavoite on saavutettavissa! Kaksi ensimmäistä ohjausta 69€ per kerta ja seuraavat 59€ per kerta. Pitkissä sopimuksissa tuntihinnaksi jää 55€. Näihin hintoihin eivät sisälly mahdolliset salimaksut.

Paketteihin sisältyy saliohjelmat ja ravinto-ohjausta. Treenit voivat olla myös ulkona, kehonpainotreenejä, tai vaikka kahvakuulalla tehtäviä. Ohjaan myös kehonhuoltoa ja liikkuvuutta. Tanssillista liikuntaa teen myös, joten sitäkin voi toivoa, joko yksi tai porukalla.

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen, jutellaan yhdessä liikunta- tai terveystavoitteista ja jos siltä tuntuu, että voisimme jatkaa yhteistä matkaa, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle ja kukkarollesi sopiva kokonaisuus.

Mikäli et ole tyytyväinen ohjaukseen niin voit lopettaa kesken sopimuksen ja maksaa vain siihen saakka käytetystä ajasta.


PT:nä olen iloinen, pitkäpinnainen ja huolellinen. PT-opinnot suoritin Pajulahden urheiluopistolla 2017-2018, olen myös ryhmäliikunnan vetäjä. Kuntosalitaustaa on jo toistakymmentä vuotta takana.

Ohjausfilosofiani perustuu tutkittuun tietoon, ei pikadietteihin, enkä tarjoa kaikille samaa pakettia, kaikki ovat yksilöitä.

Ihmisiä olen kouluttanut toistakymmentä vuotta, joten ihmistuntemusta on kertynyt. Liikunnan parissa olen perehtynyt myös ikä-liikuntaan, joten otan asiakkaaksi mielelläni kaiken ikäisiä. Asenne ja halu panostaa omaan kuntoa ratkaisee. Oma ikäni on jo yli viidenkymmenen, eli tiedän, miten kroppa  muuttuu vuosien saatossa ja kuinka sitä tulee kohdella.

Jos takanasi on epäonnistuneita yrityksiä, voimme hyödyntää HucoSport-profilointia, jolloin pääsemme heti kiinni oikeaan tapaan valmentaa juuri sinua.

Ota yhteyttä, kerro tavoitteistasi, suunnitellaan sinulle sopiva paketti ja lähdetään yhdessä sitä toteuttamaan.

Toimin tällä hetkellä Karhulan OleFit-salilla, mutta voin tulla myös muualle sinua ohjaamaan!

Tiina Nurminen
tiina.nurminen@ryhtiina.fi
+358 40 5731823

Ota yhteyttä, kerro tavoitteistasi, suunnitellaan sinulle sopiva paketti ja lähdetään yhdessä sitä toteuttamaan.

Toimin tällä hetkellä Karhulan OleFit-salilla, mutta voin tulla myös muualle sinua ohjaamaan!

Tiina Nurminen
tiina.nurminen@ryhtiina.fi
+358 40 5731823

Viimeisimmät artikkelit