RYHTIINA

Uusia treeni- ja jumppavideoita!

Nyt on videoita saatavilla. Olen lisännyt 27 kappaletta jumppavideoita kauppaan, joista seitsemän on aivan uusia ja loput kevään ryhmille tehtyjä. Eli sieltä löytyy monipuolisesti kuntojumppaa välineillä sekä ilman, keppiä, kuminauhaa, kuulaa, tanssijumppaa ja kehonhuoltoa. Pääset ostamaan kahden kuukauden katseluoikeuden videoihin tästä. Lisäksi voit ostaa katseluoikeuden myös 11 kappaleeseen vuoden 2020 jumppavideoita.

Videot näkyvät hyvin myös kännykällä ja tarkkuuksille löytyy vaihtoehtoja, jos verkkoyhteytesi on heikompi.
Treeneistä löytyy jokaiselle jotakin, eikä tarvitse tehdä mitään sirkustemppuja 🙂 Näillä videolla pidät itsesi varmasti kunnossa!

Kun käytät ostossa verkkokauppaa, kaikki tapahtuu automaattisesti, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, sekä ilmoituksen sinulle luodusta käyttäjätilistä, missä sinulle kerrotaan käyttäjätunnus ja salasana. Kun kirjaudut sivuille, niin ylävalikossa näet jumppavideolinkin, ja ei kun hommiin 🙂


Kahden kuukauden jumppavideot 2021

Jumpat ja harjoitukset olen koostanut ryhmieni mukaan ja ryhmissä liikkuu nuoria sekä senioreita, miehiä ja naisia, kukin kuntonsa ja voimiensa mukaan. Osa ”jumpista” on rankempia, kuin toiset mutta kaikki ihan tehtävissä. Laita oma mielimusiikki soimaan (osassa videoista musiikki valmiina), niin saat hyvän tempon treeniin! 11,5 tuntia treenattavaa tarjolla!

15,00 euroa / 2kk


Jos verkkokaupan käyttö oudoksuttaa, niin voit myös maksaa suoraan tilille FI94 3939 0051 1319 85 ja lähettää kuitin maksutapahtumasta sähköpostitse minulle osoitteeseen tiina.nurminen@ryhtiina.fi. Kun olen saanut kuitin, niin aktivoin käyttöoikeuden ja lähetän käyttäjätunnukset sinulle.

Kiitos, kun tuet pienyrittäjiä.

Jätä kommentti

Ota yhteyttä, kerro tavoitteistasi, suunnitellaan sinulle sopiva paketti ja lähdetään yhdessä sitä toteuttamaan.

Toimin tällä hetkellä Karhulan OleFit-salilla, mutta voin tulla myös muualle sinua ohjaamaan!

Tiina Nurminen
tiina.nurminen@ryhtiina.fi
+358 40 5731823

Ota yhteyttä, kerro tavoitteistasi, suunnitellaan sinulle sopiva paketti ja lähdetään yhdessä sitä toteuttamaan.

Toimin tällä hetkellä Karhulan OleFit-salilla, mutta voin tulla myös muualle sinua ohjaamaan!

Tiina Nurminen
tiina.nurminen@ryhtiina.fi
+358 40 5731823

Viimeisimmät artikkelit